In Stock

Minerální náramek z Larimaru

229,00 

Výrobce: Bee-IN

Popis produktu:

Tento ručně vyráběný náramek z naší dílničky je vytvořen z přírodního larimaru. Průměr kamínku je 6mm. Je doplněn o komponent z chirurgické oceli. Náramek je navlečený na elastomeru(pružence), je pružný a lehce se přizpůsobí zápěstí.

Popis

Larimar neboli delfíní kámen je perla Karibiku. Byl objeven celkem nedávno v roce 1970.  Pojmenován je podle jména Larissa a Mar- moře. Jediné naleziště tohoto drahého kamenu sopečného původu je v Dominikánské republice. Jeho zabarvení je modrá a modrozelená.

Larimar v ezoterice : Pomáhá při odbouráváni zábran, jež jsme si vystavěli kolem srdce a umožnuje emocionální uvolnění a očistu hlubokých citových vzorů. Larimar je kámen se silným přínosem pro podporu meditace, který dává vnitřní uvolnění díky nádherným pocitům, které přináší. Z larimaru rezonuje velmi uklidňující energie, která pomáhá, abyste se cítili v klidu a uvolněně. Larimar zklidňuje emoce a zbavuje stresu. Nosíme-li larimar, můžeme se cítit jakoby obklopeni oázou klidu.

Upozornění: všechny výše uvedené údaje o vlastnostech minerálu jsou pouze informativní a jsou čerpány z veřejně známých zdrojů.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Minerální náramek z Larimaru“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *